dandruff hair

Alguns remeis naural per eliminar el pèl de la caspa


Dandruff Hair :

Aquesta guia té com a objectiu suggerir alguns remeis naturals i la perruqueria per eliminar el pèl de la caspa. El primer remei, recomanat per experts hairstylist, és per a aquells que pateixen de la caspa, que consisteix en una barreja de suc de llimona i oli d'oliva verge extra. La llimona ajuda a netejar la pell mitjançant l'eliminació de les escates mortes de la pell, oli en el seu lloc serveix per hidratar el cuir cabellut, restablir l'equilibri lipídic. Un dels problemes associats amb la caspa és picor severa; una manera de combatre aquest últim és el gel d'Aloe Vera aplicat 100% pur. També en aquest cas farem una compresa amb Aloe, que es realitzarà sobre la pell el més temps possible ja que no hi ha contraindicacions, sinó només efectes beneficiosos derivats de la seva aplicació. També per la caspa, l'oli essencial de l'arbre de te és particularment adequat ja que permet equilibrar el sèu i hidratar la pell a fons, risanandola. Els olis essencials de Gli mai no s'han d'aplicar directament a la zona afectada per evitar l'efecte contrari al desitjat. Un remei per a la caspa greix és per preparar una loció feta d'ortiga. El suc d'aquesta planta posseeix excel·lents begudes astringents i tòniques, útil en la reducció de la caspa oliosa i netejar el pèl de l'excés de sèu, contrarestar la producció excessiva. Sempre es massatge en el cuir cabellut, es pot utilitzar vinagre de sidra de Poma o vi blanc per. Fins i tot el vinagre no s'ha d'aplicar pur, però es dilueix en aigua tèbia i suaument massatge al cap abans de rentar. El vinagre lluita caspa no només gràcies al sistema de filtre, però té la funció important per ruixar els capil·lars sota la pell, la lluita contra l'aparició de les escates de color blanc odiat.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Dandruff Hair, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Dandruff Hair, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Dandruff Hair, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Dandruff Hair, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Dandruff Hair, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy