dandruffhair.net
Alguns remeis naural per eliminar el pèl de la caspa


Dandruff Hair : Aquesta guia té com a objectiu suggerir alguns remeis naturals i la perruqueria per eliminar el pèl de la caspa. El primer remei, recomanat per experts hairstylist, és per a aquells que pateixen de la caspa, que consisteix en una barreja de suc de llimona i oli d'oliva verge extra. La llimona ajuda a netejar la pell mitjançant l'eliminació de les escates mortes de la pell, oli en el seu lloc serveix per hidratar el cuir cabellut, restablir l'equilibri lipídic. Un dels problemes associats amb la caspa és picor severa; una manera de combatre aquest últim és el gel d'Aloe Vera aplicat 100% pur. També en aquest cas farem una compresa amb Aloe, que es realitzarà sobre la pell el més temps possible ja que no hi ha contraindicacions, sinó només efectes beneficiosos derivats de la seva aplicació. També per la caspa, l'oli essencial de l'arbre de te és particularment adequat ja que permet equilibrar el sèu i hidratar la pell a fons, risanandola. Els olis essencials de Gli mai no s'han d'aplicar directament a la zona afectada per evitar l'efecte contrari al desitjat. Un remei per a la caspa greix és per preparar una loció feta d'ortiga. El suc d'aquesta planta posseeix excel·lents begudes astringents i tòniques, útil en la reducció de la caspa oliosa i netejar el pèl de l'excés de sèu, contrarestar la producció excessiva. Sempre es massatge en el cuir cabellut, es pot utilitzar vinagre de sidra de Poma o vi blanc per. Fins i tot el vinagre no s'ha d'aplicar pur, però es dilueix en aigua tèbia i suaument massatge al cap abans de rentar. El vinagre lluita caspa no només gràcies al sistema de filtre, però té la funció important per ruixar els capil·lars sota la pell, la lluita contra l'aparició de les escates de color blanc odiat.

Gossip & News
13 Dec 19


Il 38° Congresso Internazionale di Estetica & Spa - Les Nouvelles Esthétiques si terrà nella splendida location del Palacongressi di Rimini, dal 12 al 14 Settembre 2020


RIMINI - 38° CONGRESSO INTERNAZIONALE di ESTETICA & Spa - LES NOUVELLES ESTHÉTIQUES - Il più autorevole evento congressuale e fieristico per l'estetica professionale, organizzato da Stefano Pennati ed Eliana Caldi, fondatori di Esthetimedia Group, editori di Les Nouvelles Esthétiques ItaliaBeauty PlanNail ExpertLashmakerproBeauty BooksBeauty Jobs e Promobeauty, si terrà a RIMINI nel 2020.

palacongresso rimini

Strategica la scelta delle date, 12 - 13 - 14 SETTEMBRE 2020. La tempistica consentirà alle aziende partecipanti di poter rafforzare i lanci autunno / inverno 2020, di promuovere le attività di Natale e di anticipare i progetti per il 2021.

palacongressi rimini fiera
13 Dec 19

MOROCUTTI azienda di BRESCIA, leader nella distribuzione di attrezzature e prodotti per parrucchieri ed estetiste, presenta il KIT Ardell Faux Mink Mascara & Lash di ARDELLE PROFESSIONAL con il nuovissimo multi-layering Mascara, le lussuose ciglia finte Faux Mink 811 e un mini-tubetto di colla DUO blu.

MULTI-LAYERING MASCARA

Con il nuovo mascara ottieni un lussuoso effetto moltiplicatore multistrato sulle tue ciglia. Crea un look irresistibile con questa formulazione cremosa, a prova di sbavature e long-lasting che ricopre generosamente le tue ciglia lasciandole morbide e piacevolmente curvate. Definizione, Dimensione, Lunghezza.

FAUX MINK 811

Ultra morbide, lussuosamente leggere e dotate della banda trasparente Invisiband per un look naturale. Più strati di ciglia creano un bellissimo effetto multidimensionale fluttuante. Comodissime da indossare!

Faux Mink Mascara & Lash Kit contiene:
• il nuovissimo Faux Mink Mascara
• le lussuose ciglia finte Faux Mink 811
• un mini-tubetto di colla DUO blu

13 Dec 19
Ken Piction & Zoe Williams international hairstylist

3am Is the aftermath of a high society YSL mansion party, where each image tells its own story and is powerful in it self with the use graphic shape and texture. We wanted the hair to be exaggerated and extreme, but remaining cool and current and still beautiful.

Ph: Andrew O'Toole
Make-up: Kylie O'Toole
Styling: Ella Murphy
Products: L'Orèal Professionnel

hair-collections

12 Dec 19

TRICOART è un’azienda italiana di Jesolo (Venezia), produttrice di cosmetici bio-naturali, da sempre attenta alla tricologia teorica e applicata.

Visitando il sito si potrà scoprire come l’utilizzo di componenti bio-naturali vi consentirà di ottenere risultati nettamente superiori e, specialmente, duraturi grazie alla miglior penetrazione dei principi attivi dei prodotti TricoArt.

Visita il sito!

Tricoart
12 Dec 19
Helen Tether international hairstylist

Find put the latest hair collection, called H2O, made by Helen Tether international hairstylist.

Ph: Dan Thomas
Make-up: Grace Sinnott

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Dandruff Hair, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Dandruff Hair, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Dandruff Hair, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Dandruff Hair, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Dandruff Hair, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy
["00:19:03","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Dandruffhair.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - generale - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/dandruffhair.net\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - generale - impostata da: record da DB"]